Het bedrijf

Metsel en Voegbedrijf Hollander is gevestigd in Diemen, in 1997 opgericht door Jan Hollander, Jan Hollander is zijn voegersloopbaan begonnen bij de firma Woudenberg, waarvoor hij meerdere jaren restauratie voegwerkzaamheden heeft uitgevoerd aan o.a. het Rijksmuseum te Amsterdam. De gehele linkerzijde van het Museum is door Jan en zijn collega's voorzien van nieuw snijvoegwerk. In 1997 is hij metsel- en voegbedrijf Hollander begonnen en heeft hij al menig gevel van zowel particulier als bedrijf in nieuwstaat terug gebracht. In 2005 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Raymond, maar vader Jan is ook nog steeds actief bij het bedrijf betrokken. U vindt bij ons dus zeker een ruime ervaring op het gebied van Metsel- en Voegwerk. Door deze ervaring kunt u bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit en service: Vakmanschap

Wij verzorgen voor zowel particulieren als de zakelijke markt onderhoud aan panden en gevels. Zakelijke opdrachtgevers zijn onder andere: aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, stadsherstel, makelaars, Verenigingen van eigenaars en vastgoedbeheerders.

In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat opdrachtgevers het prettig vinden om wat bij een gehele gevelrenovatie komt kijken, o.a. schilderwerk, stucadoorswerk, loodgieterswerk bij één partij neer te kunnen leggen. Doordat wij met vaste onderaannemers werken - die aan de door ons gestelde hoge kwaliteit eisen voldoen - is een hoogwaardig kwalitatief eindproduct gewaarborgd.

Bent u benieuwd wat Metsel- en Voegbedrijf Hollander voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak. 

  dwarselogoa.jpg