Renovatie project 24 woningen

Schiedam

Voor een Vastgoed bedrijf uit Vlaardingen, hadden wij de opdracht gekregen om hun vastgoed in Schiedam eens flink onder handen te nemen. Na eerst een plan van aanpak te hebben gemaakt met opdrachtgever, zijn wij  aan deze opdracht begonnen.

Na de steigers gezet te hebben, zijn wij begonnen met het reinigen van de gevels. Na deze werkzaamheden werden de gebreken aan de gevels goed zichtbaar, zo waren meerdere ijzeren balk verroest en dit zorgde ervoor dat het metselwerk naar buiten werd gedrukt. Het metselwerk moest hier dan ook worden verwijderd, de ijzeren balken ontdaan worden van roest en worden behandeld met een anti-roest product. Daarna nieuw metselwerk aanbrengen met een zo goed mogelijk bijpassende steen. Ook zaten er in de verschillende gevels een hoop gescheurde en kapotte stenen, deze zijn door ons uitgetand en weer voorzien van een nieuwe goed bijpassende steen.

Nadat alle gebreken waren opgelost is het metselwerk weer voorzien van nieuw voegwerk, type platvol kleur grijs. Ook is de gevel hierna geimpregneerd met een waterafstotend middel. Het resultaat, gevels die weer in een goede conditie verkeren en een tevreden opdrachtgever!