Over ons

Voegbedrijf en Metselbedrijf Hollander is gevestigd in Landsmeer. Opgericht in 1997 door Jan Hollander. Hij heeft het voegers vak geleerd bij de firma Woudenberg, voor wie hij restauratie voegwerkzaamheden heeft uitgevoerd aan o.a. het Rijksmuseum te Amsterdam.  In 2005 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Raymond, maar vader Jan is ook nog steeds actief bij het bedrijf betrokken. U vindt bij ons dus zeker een ruime ervaring op het gebied van Metsel- en Voegwerk. Door deze ervaring kunt u bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit en service: Vakmanschap

Wij verzorgen voor zowel particulieren als de zakelijke markt onderhoud aan panden en gevels in de grote regio van Amsterdam. Zakelijke opdrachtgevers zijn onder andere: aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, stadsherstel, makelaars, Verenigingen Van Eigenaars (VVE) en vastgoedbeheerders.

In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat opdrachtgevers het prettig vinden om wat bij een gehele gevelrenovatie komt kijken, o.a. schilderwerk, stucadoorswerk, loodgieterswerk bij één partij neer te kunnen leggen. Doordat wij met vaste onderaannemers werken - die aan de door ons gestelde hoge kwaliteit eisen voldoen - is een hoogwaardig kwalitatief eindproduct gewaarborgd.

Bent u benieuwd wat Voegbedrijf en Metselbedrijf Hollander voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak.